Hasíme Bernardem: Jsme partnerem Extraligy požárního útoku
Sbory dobrovolných hasičů mají v České republice dlouhou a hrdou tradici. Jejich závody nejsou jen soutěžení – jsou to velké společenské události, které oživují každou obec, kde se konají. V duchu fair play se zde utkávají mužská i ženská družstva, která předvádějí skvělé sportovní výkony.
Jsme rádi, že jsme u toho a že jsme se stali partnerem Extraligy ČR v požárním útoku, nejvyšší a nejprestižnější série závodů v tomto sportu. Na každém závodě můžete hasit žízeň naší skvěle vychlazenou Jedenáctkou nebo si dopřát osvěžující grepové nealko. Protože hasiči a dobré pivo, to jde zkrátka k sobě.
Co je Extraliga požárního útoku?
Extraliga je otevřená celorepubliková soutěž, které se účastní špičkové týmy z celé České republiky. Soutěží se ve štafetovém útoku na vodu, kde rozhoduje rychlost, sehranost a preciznost každého pohybu. Požární útok běhají jak muži, tak ženy, každý v samostatné kategorii.
Kde nás letos ještě potkáte?
Hasičské závody jsou atraktivní podívanou, můžeme je doporučit třeba i jako cíl výletu s rodinou. Tady je několik míst, kde se bude ještě závodit a kde si zároveň vychutnáte i pivo Bernard:
- 5. 7. Bílovice
- 6. 7. Olšovec
- 19. 7. Nevcehle
- 20. 7. Letohrad-Kunčice
- 26. 7. Únětice
- 27. 7. Zahorčice
- 23. 8. Myštěves
- 24. 8. Pšánky
- 6. 9. Oldřiš
- 7. 9. Zderaz
Přijďte fandit, bavit se a zažít výjimečnou atmosféru. Na zdraví!
Další zprávy
-
5. květnaJsi pivař nebo pivní znalec?
V našem druhém kvízu si můžete vyzkoušet své znalosti z pivní terminologie. Podělte se pak s přáteli o své znalosti a třeba je navzájem porovnejte.
-
2. květnaKonference o umělé inteligenci
14. května proběhne v Návštěvnickém centru Bernard konference s názvem Umělá inteligence: budoucí Terminátor nebo největší marketingová příležitost 21. století?
Zveme Vás na konferenci o umělé inteligenci. Událost je určena pro manažery, marketéry, podnikatele i všechny, kteří chtějí držet krok s technologickým vývojem a hledají efektivní nástroje pro řízení firemního růstu.
Během konference se zaměříme na konkrétní možnosti využití AI v oblasti strategického plánování, zákaznické segmentace, prediktivní analýzy a automatizace marketingových procesů.
Program:
9:00 – 9:30 registrace + coffee break
9:30 – 10:30 1. blok přednášky
10:30 – 10:45 coffee break
10:45 – 11:45 2. blok přednášky
12:00 možnost oběda v Pivnici Na Štokách (účastníci konference mají alko nebo nealko pivo k obědu zdarma)
13:30 možnost prohlídky Rodinného pivovaru Bernard
Přednášející: Ing. Jiří Panuška – investor, marketingový stratég, executive partner společnosti BC21, spolumajitel & CMO restaurace Červený Jelen, voják aktivní zálohy na Velitelství Informačních a kybernetických sil.
Vstupné zahrnuje vstup na konferenci a občerstvení. Vstupenky pořídíte online nebo na recepci Návštěvnického centra Bernard. -
2. květnaNaučte se čepovat jako výčepní
6. a 20. května proběhne v Návštěvnickém centru pivovaru Bernard škola čepování.
Pod vedením našeho mistra výčepního Zbyňka vás naučíme čepovat jako profíka – hladinku, šnyt i mlíko zvládnete levou zadní!
Načepovaná piva si vypijete, pobavíte se, odnesete si certifikát, dáte si drobné občerstvení.
Vstupenky pořídíte jednoduše online nebo na recepci centra každý den od 9 do 20 hodin.
-
30. dubna
Bylo veselo, zpívalo se, tleskalo…
Děkujeme všem, kdo přišli, smáli se s námi, naslouchali příběhům a vytvořili úžasnou atmosféru. Mirka Časarová opět dokázala, že dobrý rozhovor má sílu – a když se k tomu přidá pár písniček a potlesků, vznikne večer, na který jen tak nezapomeneme.
Mrkněte na pár momentek z akce – a kdo nebyl, ať příště neváhá! -
28. dubnaPátý ročník pivní pálenky slaví úspěch
Poprvé jsme ji vypálili v době protiepidemických opatření v roce 2020. Byl to experiment, zároveň ale bylo jasné, že se podařilo přivést na svět nápoj, který by si měl najít svoje místo na výsluní. To se potvrdilo. Pálenka je vyrobena z lahodného, svrchně kvašeného speciálu Bohemian Ale, ze kterého získává unikátní vlastnosti. Zřejmě i díky nim pálenka zabodovala v zahraničních soutěžích v Německu, Anglii i Španělsku. Tento výjimečný nápoj se tak kromě sladových a karamelových tónů nyní může pochlubit i třemi zlatými medailemi. A nás to velmi těší.
„Je křišťálově čistá, silná, ale hebká,“ popisuje pálenku Jiří Syrovátka, mistr biolihovaru Zámecké sady v Chrámcích, kde destilát vzniká.
Nápoj pro slavnostní příležitosti i pro chvíle odpočinku obsahuje 50,6 % alkoholu. Každá z lahví má své jedinečné označení.Tajný postup výroby
Vedle vstupní suroviny se na vlastnostech destilátu zásadně podepisuje výrobní postup. „Nezbytné je vaření v měděných kotlích a nerovnoměrné topení dřevem. Co ale zcela vyřadí nežádoucí chutě a vůně a co naopak vytáhne vítané vlastnosti pálenky, si nechávám pro sebe,“ neprozrazuje své tajemství destilér Jiří Syrovátka.
Pivní pálenka Bernard, ročník 2024, je k dostání ve značkových prodejnách Bernard a v e-shopu. -
22. dubnaNejen o pivu se Standou
Náš Standa se bavil o pivovaru, pivu, podnikání… A zdaleka nejen o tom v podcastu Václava Nechyby.
Zveme ke sledování, třeba si k tomu dáte pivko. Přejeme příjemně strávený čas. A na zdraví.