Nový kabát pro pivnici v Opavě
S novými provozovateli dostala pivnice i nový "kabát". V Opavě nyní mohou milovníci dobrého piva vyrazit do Pivnice Gól, která po letech dostala nový vzhled. V pivnici si můžete vychutnat i medailemi ověnčenou Černou dvanáctku. Jsme rádi, že majitelé do toho šli s námi a přejeme jim, ať se daří a pivo ať teče proudem.
Dej Bůh štěstí!
Další zprávy
-
8. července 2024Vše o čepování na jednom místě
Jak se starat o trubky, jak správně načepovat pivo, na co si dát pozor…
Krátká videa, srozumitelné texty, spoustu tipů, triků a zkušeností, které vám pomohou k nejlepšímu zážitku z čepovaného piva.
Pojďte na to: www.bernard.cz/kvalita
-
8. dubna 2024Cestující sládek není sládek na dovolené
Petr, Miloš, Pavel. Naši tři skvělí chlapíci, kteří skutečně rozumí pivu. Ví toho opravdu hodně o tom, co všechno je potřeba udělat pro perfektně načepované pivo. Svoje znalosti a zkušenosti si nenechávají pro sebe, naopak celé dny věnují hospodským, výčepním a brigádníkům, aby, až vyrazíte na Bernarda, byl váš zážitek z piva intenzivní.
-
8. dubna 202412 000 sládků
Ocenili jste celkem 430 restaurací, hospod, hospůdek a barů! Celkem jsme obdrželi 12 000 hodnocení od zákazníků! Ti, kteří dosáhli nejlepšího hodnocení a zároveň jich i dostatek nasbírali, se mohou pyšnit samolepkou s jednoduchým, ale trefným sdělením "Tady mají dobré pivo!"
Doufáme, že v příštím roce se počet rozroste a že se zapojíte do hodnocení třeba i Vy a Vaši přátelé, protože na kvalitě záleží vždycky až na prvním místě!
-
8. dubna 2024Máme rekord
„Po celou dobu naší existence nepolevujeme ve snaze vařit co nejlepší pivo a poskytovat kvalitní služby. Také se nám trvale daří získávat nové odběratele. A rádi komunikujeme se zákazníky a fanoušky,“ ohlíží se za výsledky loňského roku generální ředitel a vrchní sládek pivovaru Josef Vávra.
„Těší nás, že se nám podařilo dosáhnout takových výsledků i v době velké inflace a bez důležitých exportních zemí. Nicméně platí i nadále, že velikost prodejů není náš hlavní cíl. Nadále budeme usilovat o co nejvyšší kvalitu piva a služeb, a především o dobré vztahy se zákazníky i mezi námi v pivovaru. To jsou hodnoty, se kterými jdeme i do nového roku,“ připomněl spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard.
Hranici 400 tisíc hektolitrů se Rodinnému pivovaru Bernard podařilo přesáhnout poprvé v roce 2019, v následujících letech přišel pokles prodeje v důsledku opatření proti šíření covidu. V roce 2022 byl výstav pivovaru bezmála 398 tisíc hektolitrů piva.
Pivovar sídlící na Vysočině v Humpolci exportuje dvacet procent své produkce do 25 zemí světa, nejvíce na Slovensko, do Švédska a do Bulharska. Rodinný pivovar Bernard zaměstnává 260 lidí, dalších 30 osob zaměstnává humnová Sladovna Bernard v Rajhradě u Brna. V roce 2022 pivovar otevřel ve svém areálu Návštěvnické centrum Bernard.
-
8. dubna 2024Bernardova cena pro hrdinu Ondřeje
Až když k ní doplaval, zjistil, že se snaží vytáhnout z vody kočárek s dítětem. Ondřejovi se to povedlo a dítě pak na břehu oživoval až do příjezdu záchranky. Dítě i maminka jsou v pořádku.Za tento úžasný počin jsme Ondřeji Faldynovi dali naši Bernardovu cenu – symbolické velké zlaté srdce, certifikát a také pivo na rok zdarmaOndřejovi děkujeme a blahopřejeme.