Ve Znojmě je nový Bernard Bar
Do naší franšízové sítě Bernard Bar přibyla další provozovna, tentokrát ve Znojmě. Podnik sídlí v měšťanském domě ze 14. století na Slepičím trhu a podle toho dostal i jméno – Bernard Bar Slepičák. Návštěvníci si tu mohou vychutnat deset druhů piva.
V čele rodinného podniku stojí Radim Dočekal, který se značkou Bernard spolupracuje už několik let. Nyní se rozhodl otevřít moderní pivnici s důrazem na kvalitu. „Ta je pro mě zásadní a hodnoty pivovaru Bernard jsou mi blízké. Značka má svou váhu,“ říká vedoucí provozovny, která má na čepu šest druhů piv Bernard, nabídku doplňují čtyři druhy lahvového piva.
I ve městě proslaveném především vínem má pivo svoje pevné místo. „Víno je v našem městě samozřejmě skvělé, ale nedá se pít donekonečna, každý si rád dá i dobré pivo. V naší předchozí provozovně bylo nejvíce poptávanou položkou. Tak jsme se do toho pustili naplno a přebudovali jsme to zde na plnohodnotný bar, kde je perfektně načepované čerstvé pivo na prvním místě,“ s úsměvem dodává provozní s dlouholetou praxí v gastronomii.
Na pivo s přáteli i na firemní akci
Bernard Bar Slepičák pojme přibližně 120 hostů, v patře se pak nachází společenský sál s kapacitou pro dalších 100 osob, který je ideální pro firemní akce, svatby a větší oslavy. Uspořádat se tu dá koncert či jiné představení, sál je vybaven pódiem s vlastním ozvučením a osvětlením. O hosty celého podniku pečuje dvanáctičlenný tým.
O Bernard Baru a Bernard Pubu
Bernard Bary a Bernard Puby jsou součástí franšízové sítě Rodinného pivovaru Bernard. Bernard Bary se zaměřují především na nápoje, Bernard Puby nabízejí i plnohodnotnou kuchyni. Oba koncepty spojuje jednotný vzhled a důraz na kvalitu podávaného piva. Model je postaven na principu tzv. měkké franšízy, která provozovatelům poskytuje volnost například v tvorbě menu či výběru dodavatelů surovin, nealkoholických nápojů apod. Tento přístup umožňuje každému provozovateli vložit do podniku svoje know-how a přizpůsobovat se místním podmínkám.
Kontakt na Bernard Bar Znojmo:
Web: www.bernardbar.cz
Tel.: +420 773 178 698
Email: slepicak@bernardbar.cz
Adresa: Slepičí trh 7, Znojmo
Další zprávy
-
8. dubna 2024
Vystoupejte na dvě rozhledny, pomůžete dobré věci
Rychle nebo pomalu, individuálně nebo s rodinou. Každý se může rozhodnout, jakým tempem se zapojí do druhého ročníku benefiční akce Na dvě rozhledny, která se uskuteční 11. května v Humpolci. Výtěžek akce půjde ve prospěch Nadačního fondu pomoci Bernard, který pomáhá lidem v nesnázích.
Startovat se bude po 14. hodině ze dvora Rodinného pivovaru Bernard. Asi pětikilometrová trasa vede na ochoz rozhledny na pivovarském komíně, odtud na rozhlednu hradu Orlík a zpět do pivovaru. „Tempo je na každém účastníkovi, může běžet, klusat nebo účast pojmout třeba jako vycházku. Důležité je jen projít kontrolními body a dorazit zase zpět do pivovaru,“ zve k účasti ředitel Nadačního fondu pomoci Bernard František Ćmok.
Pivo na rok zdarma
Pro účastníky jsou připraveny dvě kategorie – závodníci a výletníci. Závodníci startují v rozestupech a ten nejrychlejší se může těšit na pivo na rok zdarma, odměny jsou připraveny ale i pro další závodníky. Výletníci – rodiny, přátelé a malé kolektivy, budou startovat po skupinkách. I pro ně jsou připraveny ceny.
Startovné bude možné uhradit v hotovosti na místě, pro jednotlivce je 300 korun a pro rodiny 500 korun. Počet účastníků akce je limitovaný, je vhodné se včas přihlásit na e-mailové adrese prihlasky@bernard.cz.
O vstupenky na Bernard Fest
V ceně startovného jsou vstupy na rozhledny a jedno pivo Bernard v cíli. Všichni účastníci akce se automaticky dostávají do slosování o dvě dvoudenní vstupenky na Bernard Fest 2024. Pro prvních sto přihlášených jsou připraveny pamětní medaile.
V případě nepříznivého počasí se akce přesune na jiný termín.
-
8. dubna 2024Chybí Vám někde Bernard na čepu? Napište nám
Je více než čtyři tisíce míst, kde si můžete dát naše čepované pivo. A jsou místa, kde naše pivo není, ale být by mohlo. Dejte nám o nich vědět, podíváme se, co se s tím dá udělat. Napište nám e-mail na michal.strnad@bernard.cz.
Dej bůh štěstí!
-
8. dubna 2024Posíláme dobré zprávy v lahvích
Vylepšili jsme si lahvovnu. To je místo, kde se „na pětníku“ děje opravdu hodně věcí, a všechno tu musí naprosto perfektně šlapat. A tak muselo pár mašin ven, a dovnitř jsme dali nové. Modernizace přinesla vyšší spolehlivost etiketovacího stroje, nové dopravní cesty a především kvalitnější zavírání lahví s patentním uzávěrem.
-
8. dubna 2024Styl čepování hladinka
U nás nejrozšířenější způsob čepování, a to na jeden zátah. Pivo tak má říz, pěna je hustá jak šlehačka, tekutá a sametová. Aby byla hladinka dokonalá, podmínkou je čepovat do perfektně čistého, mokrého a na teplotu piva vychlazeného džbánku. To ostatně platí pro jakýkoliv způsob podávání piva.
-
8. dubna 2024Cestující sládek není sládek na dovolené
Petr, Miloš, Pavel. Naši tři skvělí chlapíci, kteří skutečně rozumí pivu. Ví toho opravdu hodně o tom, co všechno je potřeba udělat pro perfektně načepované pivo. Svoje znalosti a zkušenosti si nenechávají pro sebe, naopak celé dny věnují hospodským, výčepním a brigádníkům, aby, až vyrazíte na Bernarda, byl váš zážitek z piva intenzivní.
-
8. dubna 2024Jedni ho milují…
A ti další budou taky, až ochutnají naše nové pralinky, které kromě vynikající čokolády a lahodné pálenky ukrývají i pořádnou porci prvotřídního marcipánu.
Stačí zavřít oči a nechat rozplynout na jazyku, devět lahodných kousků Vás dopraví přímo do nebe. A pozor, jsou návykové!
Ke koupi v našem e-shopu.